Ha OFFROAD

Здравей, Гост!

Благодарим Ви, че посетихте нашия портал. Ако имате желание да се регистрирате, натиснете линка по-долу. Запомнете, че колкото по-скоро се присъедините към нас, толкова по-скоро ще можете да публкувате нови теми и коментари и ще имате пълен достъп до всички услуги на този портал. Регистрацията отнема по-малко от минута!

Натиснете тук за да се регистрирате!

Здравейте ( Вход | Регистрация )

2 страници V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
» Отказа ми предното

jeepka   

Коментари: 369
Група: офроудъри
Регистриран: 4-May 07
Град: златица
Потребител N: 664
Име: boris
МПС: opel vectra 4x4;subaru e12:исузо тропер 2.3

Коментар #16

Цитат(popa @ Jan 17 2010, 11:39) *
От Стара Загора съм,благодаря за предложената помощ ти казваш,че е от ел.блока къде се намира този блок 1000 лв струва нов така ли?Ако ги разбираш помогними колега моля!
данов е толкова. намирасе от ляво при двигателя но виж да не е блокирала вилката тя се задвижва с едно моторче като за чистачки и е монтирано на раздатката.

луд за връзване

Go to the top of the page 
 + Quote Post

popa   

Коментари: 7
Регистриран: 15-January 10
Потребител N: 8,053
Име: ivanov
МПС: muso

Коментар #17

Цяла седмица обикалях от сервиз в сервиз всеки вдига рамене и казва не е за нас само в София могат да го оправят в представителството на Део и днес в поредния сервиз попадам точно оправят същия джип с същата авария.След проведения разговор с тях се оказва,че ел.блока са е бъгнал.Майстора сподели,че според него това се оказва най-слабото място в ходовата част за тези джипове,което е голям недостатък.Колеги не си купувайте джипове с ел.включване на 4х4 меко казано "пълен боклук" ръчката си остава ръчка!

+ Quote Post

jeepka   

Коментари: 369
Регистриран: 4-May 07
Град: златица
Потребител N: 664
Име: boris
МПС: opel vectra 4x4;subaru e12:исузо тропер 2.3

Коментар #18

Цитат(popa @ Jan 21 2010, 19:50) *
Цяла седмица обикалях от сервиз в сервиз всеки вдига рамене и казва не е за нас само в София могат да го оправят в представителството на Део и днес в поредния сервиз попадам точно оправят същия джип с същата авария.След проведения разговор с тях се оказва,че ел.блока са е бъгнал.Майстора сподели,че според него това се оказва най-слабото място в ходовата част за тези джипове,което е голям недостатък.Колеги не си купувайте джипове с ел.включване на 4х4 меко казано "пълен боклук" ръчката си остава ръчка!

значи все пак бях прав. следващия проблем е семеринга на главините.чрез тях вакума включва предния мост.но те неса скъпи.само гледай да ги сложи кадърен майстор.ако имаш нужда от помощт звънкай телефона го имаш.успех

луд за връзване

+ Quote Post

ivokolev   

Коментари: 1
Регистриран: 5-February 10
Потребител N: 8,178
Име: Иво Колев
МПС: SsangYong Musso 2.9 TDI

Коментар #19

и моя беше така, имат една муфа на предните главини която се включва с вакум и се прецаква често.
моите сега се включват на ръка отвйн и нямам проблеми.

+ Quote Post

zuliasa   

Коментари: 1
Регистриран: 5-September 10
Потребител N: 9,017
Име: Georgi Kacarov
МПС: sangyong musso

Коментар #20

Цитат(ivokolev @ Feb 5 2010, 21:11) *
и моя беше така, имат една муфа на предните главини която се включва с вакум и се прецаква често.
моите сега се включват на ръка отвйн и нямам проблеми.

добър ден искам да те питам купих си санг ионг муссо но и на мене ми светат барзите и бавните и неще да включва предното казаха ми да си купя ръчни хъбове от пловдив ако може да ми кажеш лесно ли се монтират и трябвали да се купи още нещо освен тях

+ Quote Post

2 страници V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: Sep 7 2010, 23:23